

Offshore Wind Power Documentation Seminar

Date and time: Monday, 12 March 2018 2:00pm - 5:15pm (Registration opens at 1:30 pm) Venue: TKP GARDEN CITY PREMIUM KYOBASHI

Agenda

Time	Topic	Speaker
2:00 pm - 2:05 pm (5 mins)	Welcome and Remarks	Naoaki Eguchi (Tokyo)
2:05 pm - 3:15 pm (70 mins)	 Introduction and Deal Structures Turbine Supply Agreements Service and Warranty Agreements from Turbine Suppliers (SWA) BOP Construction Agreements 	Brad Nicpon (Toronto)
3:15 pm - 3:20 pm (5 mins)	Q&A Session	Samir Desai (Tokyo)
3:20 pm - 3:35 pm (15 mins)	Break	
3:35 pm - 4:35 pm (60 mins)	 Interface Issues during Construction and Operations Long-Term Operations and Maintenance Contracts (for both BOP and Turbines following expiration of the SWA, if applicable) Maritime (vessel) Contracts, including Self Elevated Platforms (SEPs) 	Brad Nicpon (Toronto)
4:35 pm - 4:40 pm (5 mins)	Q&A Session	Samir Desai (Tokyo)
4:40 pm - 4:55 pm (15 mins)	Draft Bill on the Promotion of Offshore Use for Offshore Renewable Power Development in Japan	Naoaki Eguchi (Tokyo)
4:55 pm - 5:05 pm (10 mins)	Foreign investor's perspective of the Japanese offshore wind market and how to partner with them	Ean MacPherson (Tokyo)
5:05 - 5:10 pm (5 mins)	Q&A Session	Naoaki Eguchi and Samir Desai (Tokyo)
5:10 pm - 5:15 pm (5 mins)	Closing Remarks	Ean MacPherson (Tokyo)